Motor til Astromaster Teleskop

Model/Varenr.: C93514

495 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Motor til Astromaster Teleskop
Enkelt motordrev til Celestron AstroMaster eller Celestron PowerSeeker EQ teleskoper.  Motoren kan også bruges på Celestron CG-2 og CG-3 ækvatorial monteringer.


Motoren kompenserer for jordens rotation, så teleskopet følger en planet i bevægelse (eller tåge, galakse osv.) gennem nattehimmelen fra øst til vest. Når teleskopmonteringen er ordentligt polær, og RA-drevet er tilsluttet og fungerer, er der kun lejlighedsvis justeringer i deklination (Dec), der kræves for at holde et himmelobjekt i okularet i længere tid.

Celestrons motordrev kører på et enkelt 9V batteri, så der er ingen ledninger, der kommer i vejen. Motordrevet kan bruges på enten den nordlige eller den sydlige halvkugle ved blot at vende nord / syd (N / S) -afbryderen på forsiden af ​​motorens hus.

Solsystemets objekter som solen, månen og kometerne bevæger sig gennem himlen i forskellige hastigheder end stjerner og dybe himmelobjekter gør, så for at redegøre for dette kan en "hastighedsreguleringsregulator", der er placeret lige under strømindikatoren, drej i begge retninger for at bremse eller fremskynde motordrevet.

 

Titel Type Størrelse Manual
Celestron-Motor-Astromaster-manual.pdf PDF 70.55KB Manual