Helios Rapide Monokikkert

Pris fra 299 kr.

 

 


Helios Rapide Monokikkert
Rapide monokikkert er en handy og kompakt kikkert til dig, der ønsker at medbringe en kompakt på dine ture, så du hurtigt kan spotte dyret i skoven eller fuglen i træerne. Med en vægt på kun 122 gram er kikkerten den ideelle følgesvend på dine næste vandreture i det danske landskab eller udlandets bjerge.

Kikkertens nærfokusering på 3 meter (8x25) og 1,2 meter (10x25) gør det muligt at nærstudere objekter tæt på. Den er derfor velegnet til at studere dyrene når du er udendørs. Derudover er monokikkerten velegnet til koncerter og sportsbegivenheder, hvor du gerne vil tættere på aktiviteterne.

Kikkerten har BAK-7 prismer og fully multocoatede linser. Du får derfor et godt billede med fine farver, når du anvender Helios Rapide monokikkert.

Kikkertens Opbygning
Med multicoatede BAK-7 prismer får du en bedre seeroplevelser og skarpe billeder. Kikkerten har en god robust gummiarmering, der giver et godt greb - selv med handsker på. Derudover er kikkerten vandtæt, og du kan derfor uden problemer medbringe den til alle slags udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene. Den er behagelig at holde grundet et godt ergonomisk design, der passer perfekt i din hånd.

Specifikationer

  • Multicoatet optik
  • BAK-7 prismer
  • Letvægts design
  • Vandtæt
     
Model 8x25 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse           25 mm 25 mm
Synsfelt 114 m/1000 m 91 m/1000 m
Vægt 122 g 122 g
Længde 11 cm 11 cm
Nærfokusering fra 3 meter fra 1.2 meter
Garanti 2 år 2 år
Pakken består af Helios Rapide monokikkert, taske og håndledsrem