Celestron NexStar 130SLT Teleskop

Model/Varenr.: C31145

5.499 kr. 6.499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron NexStar 130SLT Teleskop
Med Celestron NexStar 130 SLT får du en stjernekikkert af høj kvalitet, hvor du har mulighed for at observere Månen, planeter samt deep sky objekter. Stjernekikkerten er motorstyret og der medfølger derfor en håndkontrol, som du kan styre teleskopet med. Håndkontrollen har en database med blandt andet 600 galakser, 300 tåger og meget mere.

Udforsk nattehimlens vidundere
Med dette teleskop kan du nærstudere Månen, Venus og Jupiter med de fire største måner. Se ringene om Saturn, polarkapperne på Mars, samt masser af Messier objekter som f.ex den globusagtige sky i hercules (M13) og den store nebula (m42) og meget mere med Nexstar 130SLT. Med en 130 mm tubus og en max forstørrelse på ca. 300x kan du komme tæt på nattehimlens mange fænomener.

Datastyret teleskop
Celestron's patenterede SkyAlign gør det nemt at opsætte stjernekikkerten. Du skal blot indtaste dato, tid og lokation i håndkontrollen. Derefter ret så teleskopet ind på tre stjerner og databasen finder selv ud af hvilke 3 stjerner, der er valgt. Du behøver ikke vide navnet på stjernen - du kan endda vælge Månen eller lyse planeter. Når du har opsat håndkontrollen er det muligt for dig automatisk at finde enhver af 40.000 himmellegemer med et enkelt tryk. NexStar+-databasen omfatter mere end 600 galakser, 300 hobe og snesevis af smukke binære stjerner. Ikke sikker på, hvad du skal observere? Vælg Sky Tour-funktionen, og NexStar+-håndbetjeningen genererer automatisk en liste over alle de bedste himmellegemer, der i øjeblikket er synlige, baseret på dit nøjagtige tidspunkt og din placering.

Software
Som en bonus får du også adgang til Celestrons Starry Night software. Denne software hjælper dig med at lære om nattehimlen, himmellegemer, og hvordan du planlægger din næste observationssession. Celestron Starry Night er den førende astronomisoftwarepakke på markedet, der giver ressourcer og viden til at se vores solsystem med mere.

Du kan nemt tage billeder gennem teleskopet med din telefon. Sæt telefonen hen foran okularet og tag et billede. For at holde telefonen har vi en smartphone-adapter/holder.
 

Objektivdiameter

130mm

Brændvidde

650 f/5

Okularer, 1.25"

25mm(26x) - 9mm (72x)

Højeste brugbare forstørrelse

307x (ved køb af extra okular)

Søger

Starpointer - rødpunktssøger

Software

"The Sky" level one - cd rom

Database håndkontrol

knap 40.000 objekter

Samlet Vægt

8,16 kg

Garanti 2 år
Pakken indeholder Optisk tube 650mm | Stativ | Nexstar+ Håndkontrol | 20mm og 9 mm okular | StarPointer™ rødpunktssøger | Stjernediagonal | Engelsk manual
 

 

 

Titel Type Størrelse Manual
Celestron-NexStar-SLT-Manual.pdf PDF 5.28MB Manual
Celestron-NexStar-SLT-Quick-guide.pdf PDF 523.95KB Manual