GPO Passion ED 32 Kikkert Sort

Pris fra 3.499 kr.


GPO Passion ED 32 Kikkert 
German Precision Optics Passion ED kikkert med 32 mm linser er en kompakt kikkert, der er ideel til dig, der ønsker en kikkert til blandt andet vandreture. Trods den kompakte størrelse, vil du opleve en naturlig farvegengivelse og et detaljerigt billede grundet kikkertens ED glas.

Kompakt kikkert med ED glas
Kikkerten er fremstillet med ED glas. Det vil sige, at kikkerten har Extra Low Dispersion glass, og derfor vil du opleve en naturlig farvegengivelse af landskabets mange detaljer og dyrenes mange nuancer. Du er derfor sikker på at få et billede uden forvrængning i farverne.

Derudover har kikkerten en GPObright belægning. Det er en patenteret linsebelægning, som maksimerer lystransmission. Dette er en vakuumbelægning påført GPO's højtydende linser, som tillader 99,7% af det tilgængelige lys at passere gennem hver optisk overflade. Dette betyder, at den samlede lystransmission for kikkerten er 90%. Det er ekstremt højt for en kompakt kikkert, og det skyldes ED optikken i kombination med GPObright. Optikken kompenserer derfor de mindre objektivlinser på 32 mm. Det resulterer i et skarpt billede med høj kontrast og høj detaljegrad trods kikkertens kompakte størrelse.

Kikkertens lysstærke glas og belægninger gør det let for dig at spotte detaljer i landskabet og på dyrene selvom lysforholdene ikke er optimale. Du kan derfor medbringe kikkerten på skumringsture eller finde den frem i eftermiddagens tusmørke.

Kikkertens opbygning

Det slanke og ergonomiske design er blevet kombineret med brugen af materialer af høj kvalitet. Hele huset er lavet af magnesium. Takket være ED-linser, multi-coatings og afstemt optik tilbyder de et bredt synsfelt, høj kant-til-kant skarphed og transmissionsværdier samt et kortere nærfokus på kun 2 meter.

Det store grebsvenlige fokuseringshjul gør fokusering særlig let. Du vil nemlig hurtigt bemærke fordelen ved fokuseringshjulet, så snart du tager kikkerten i hænderne: din pegefinger lander automatisk på hjulet, og det vil derfor falde dig naturligt at anvende kikkerten med både en hånd og to hænder.

Sidst er kikkerten vandtæt og du kan derfor medbringe den til alle udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene.


Specifikationer

  • ED optik
  • GPObright belægning
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
     

Model 8x35 10x35
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 35 mm 35 mm
Synsfelt 139 m/1000 m 104 m/1000 m
Nærfokusering  2 meter 2 meter
Vægt 520 g 500 g
Mål 118x118 mm 118x118 mm
Pupilafstand 56-73 mm 56-73 mm
Garanti 20 år 10 år
Pakken består af GPO Passion ED 32 Kikkert, renseklud, hardcase etui, neopren rem og dæksler
Titel Type Størrelse Manual
Manual_PASSION_ED_Kikkerter.pdf PDF 730.79KB Manual