Levenhuk Atom Monokikkert

289 kr.


Levenhuk Atom Monokikkert
Levenhuk Atom Monokikkert er en fantastisk kikkert, der kommer med enten 8x eller 10x forstørrelse. Denne kikkert er perfekt til dig, der kan lide at studere naturen, sportsarrangementer eller andet. Det fantastiske ved en monokikkert er dens kompakte design, således at du let kan have den med dig på gåture eller andet, der kræver en let oppakning. Levenhuk Atom Monokikkert er et godt valg til alle, der kan lide at færdes i naturen, hvad enten det er camping, vandring, eller jagt. 

Kikkerten er også velegnet til observationer på store områder grundet dens meget brede synsfelt. Den er derfor også fremragende til at iagttage bevægelse, grupper af dyr eller mennesker.  

Kikkertens Opbygning
Monokikkerten har multi-coatet BAK-7 prismer, som viser skarpe, flotte og kontrastfyldte billeder. Kikkerten har samtidig en stor 42mm objektivlinse, der øger lystransmissionen yderligere. Det betyder, at du får en god og brugervenlig kikkert, der er lysstærk. Derudover giver den dig naturlig farvegengivelse og tilstrækkelig lysstyrke til at udføre observationer ved lav belysning. Den kan tilpasses brugere med briller, da den har lang øjenaflastning, twist up øjestykke og dioptrikorrektion på okularet.

Specifikationer

  • BAK-7 prismer
  • Multicoating
  • Twist up øjestykker
  • Mulighed for at montere på stativ
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 113 m/1000 m 113 m/1000 m
Vægt 360 g 360 g
Nærfokusering fra 5 meter fra 5 meter
Mål 18,5×7,5×7,5 cm 18,5×7,5×7,5 cm
Garanti Livstid Livstid
Pakken består af Levenhuk Atom monokikkert, taske, dæksler, håndledsrem og rengøringsklud