Vanguard Vesta 8x32 monokikkert

Model/Varenr.: V46932

899 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Vanguard Vesta 8x32 monokikkert
VESTA 8320M er en let, kompakt, robust monokulær kikkert, som kommer med en PA-60 Universal Smartphone Adapter og Bluetooth-fjernbetjening til digiscoping, som giver dig mulighed for at komme tættere på handlingen, samtidig med at du får chancen for at fotografere eller video af dit motiv på din smartphone.

Kikkerten har en 8x forstørrelse, så du kommer 8x tættere på objektet og 32mm objektivlinser og bak4 prismer og multi coatede linser giver et klart lyst billede.

Denne monokulære kikkert er kun 12,7 cm lang og vejer kun 260 g og er utrolig bærbar. For at maksimere denne bærbarhed kommer monokikkerten med en halsrem for at holde den klar til handling med et øjebliks varsel, eller sikker i en pose, der kan fastgøres til et bælte.

For ekstra stabilitet i brugen har monokulæren et 1/4” gevind, der gør det muligt at montere den på en standard stativ.  

Til brug i marken er der kun ét langt tekstureret fokushjul. Dette gør det nemt og intuitivt at fokusere Vanguard Vesta 832, selv under kolde, våde forhold, hvor du har brug for handsker. Du kan løfte monokulæren til øjet og fokusere på ingen tid for at undgå at gå glip af noget af handlingen, uanset om det er en sommerfugl på en blomst foran dig eller et hurtigt bevægende objekt i det fjerne.

Vanguard Vesta 8320M kommer med en PA-60 Universal Smartphone Adapter, der giver dig mulighed for at bruge din smartphone til digiscoping, fotografering eller video. Adapteren er velegnet til næsten enhver smartphone op til 2,15-3,4 tommer/55-87 mm bred.

Smartphone-adapteren sættes ganske enkelt sikkert fast på kikkerten. Gummigreb og en gevindklemme gør, at telefonen kan fastgøres sikkert til adapteren, og skruens teksturerede hoved gør, at den let kan strammes/løsnes. Med smartphone-kameralinser på forskellige steder, og endda flere linser, gør det justerbare beslag det muligt at flytte okularet vandret og lodret for at justere det monokulære okular til smartphone-kameralinsen.

Når det bruges med et stativ eller monopod, kan du også bruge Bluetooth-fjernbetjeningen, som giver dig mulighed for at udløse dit smartphone-kamera uden at skulle røre smartphonen, hvilket minimerer risikoen for bevægelser, der slører billedet.

Specifikationer

  • Bak-4 prismer - giver et godt, lyst og kontrastrigt billede
  • Multicoatede linser
  • Nitrogenfyldt - 100% vandtæt
  • Twist-up øjestykker - velegnet til brillebærer
  • Nærfokusering fra 2 meter 
  • Inkl. taske og rem

 

Model   8x32
Forstørrelse   8x
Objektivlinse  32mm
Synsfelt  131m/1000m
Vægt  260 g
Mål
 127 x 47 x 70 mm
I pakken  Vanguard Vesta 8x32M, PA-60 Universal Smartphone Adaptor, Bluetooth remote control, beskyttelsesdæksler , taske
Titel Type Størrelse Manual
Vanguard-vesta-remote-control-manual.pdf PDF 263.44KB Manual
Vanguard-Vesta-8x32-manual.pdf PDF 8.97MB Manual