Vanguard VEO ED 8x42 monokikkert

Model/Varenr.: V51004

1.299 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Vanguard VEO ED 8x42 monokikkert
VEO ED 8420M er en let, kompakt, robust IPX 7 vandtæt dugfri kikkert med Extra Low Dispersion (ED) glas for maksimal klarhed, især under dårlige lysforhold.

Sammen med kikkerten kommer også en universal smartphone-adapter og Bluetooth-fjernbetjening til digiscoping, som giver dig mulighed for at komme tættere på objektet, samtidig med at du får chancen for at fotografere eller filme dit motiv på din smartphone.

Kikkertens opbygning
Monokikkerten har en 8x forstørrelse og en 42mm frontlinse. Med  ED-glas, BaK4 tagprisme og avancerede multi-coated linser maksimerer lyset, der transmitteres for at levere et klart, skarpt billede. En yderligere super hård, ridsefast, vandtæt og olietæt membran er påført frontelementet.

Kikkerten vejer kun 300 g og passer komfortabelt i den ene hånd eller glider let ned i en lomme, og den er utrolig bærbar. Det betyder, at den er nem at have med dig, uanset hvor du går, og klar til brug med et øjebliks varsel, hvilket giver et praktisk alternativ til en kikkert.

Med et rillet fokushjul er det nemt og intuitivt at fokusere billedet, selv under kolde, våde forhold, hvor du har brug for handsker. Du tager blot kikkerten til øjet og fokuserer på ingen tid for at undgå at gå glip af noget af handlingen, uanset om det er en sommerfugl på en blomst foran dig, eller et hurtigt bevægende objekt i afstanden.

For ekstra stabilitet i brugen har monokikkerten et 1/4” gevind, der gør det muligt at montere den på en standard stativ.

For at holde monokulæren beskyttet, er IPX 7 vandtætte og tågetætte krop anbragt i en tyk gummipanser, og der er dæksler for at forhindre ridser på objektivlinsen/okularet.

Tag billeder gennem kikkerten
Vanguard VEO ED 8420M leveres med en universal smartphone-adapter, der giver dig mulighed for at bruge din smartphone til digiscoping, fotografering eller video. Adapteren er velegnet til næsten enhver smartphone op til 2,15-3,4 tommer/55-87 mm bred.

Smartphone-adapteren sættes ganske enkelt sikkert fast på kikkerten. Gummigreb og en gevindklemme gør, at telefonen kan fastgøres sikkert til adapteren, og skruens teksturerede hoved gør, at den nemt kan strammes/løsnes. Med smartphone-kameralinser på forskellige steder, og endda flere linser, gør det justerbare beslag det muligt at flytte okularet vandret og lodret for at justere det monokulære okular til smartphone-kameralinsen.

Når dette bruges med et stativ, kan du også bruge Bluetooth-fjernbetjeningen, som giver dig mulighed for at udløse ethvert IOS- eller Android-smartphone-kamera uden at skulle røre smartphonen, hvilket minimerer risikoen for bevægelser, der slører billedet.

Uanset hvordan du vælger at bruge den, åbner VEO ED 8420M og smartphone-adapteren en verden af muligheder for, at du kan komme tættere på handlingen eller få mest muligt ud af din smartphone

Specifikationer

  • ED-glas for et godt, lyst og kontrastrigt billede
  • Multicoatede linser
  • Nitrogenfyldt - 100% vandtæt
  • Twist-up øjestykker - velegnet til brillebærer
  • Nærfokusering fra 2,5 meter 
  • Inkl. taske og rem

 

Model   8x42
Forstørrelse   8x
Objektivlinse  42mm
Synsfelt  108m/1000m
Vægt  300 g
Mål
 143 x 70 x 52 mm
I pakken  Vanguard VEO ED 8x42M, PA-62 Universal Smartphone Adaptor, Bluetooth remote control, beskyttelsesdæksler , taske