• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Monokikkert

En monokikkert fylder ikke meget og er nem at have med, når du er på tur. En kikkert-type, som er rigtig populær, da den vejer meget lidt og er let at have med på vandreture og rejser.

Med denne model kikkert ser du kun med et øje, og den er derfor nem at bruge med en hånd fri. De fleste monokulære kikkerter er vandtætte og yderst velegnet til brug udendørs. Se udvalg af velkendte mærker med superior optik fra Zeiss, Vortex, Helios og Levenhuk her på kikkertland.dk. Barr and Stroud er også værd at bemærke for høj kvalitet til gode priser. Find gode tilbud på populære mono kikkerter her.

Ring gerne for professionel råd og vejledning for valg af den bedste monokikkert til dit behov.
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvilken monokikkert skal man købe

Det kan være svært at vælge den helt rigtige monokikkert til den bedste pris. Vi har derfor beskrevet, hvad fordelen er ved disse kikkerter. En monokikkert er kendetegnet ved, at det er en kikkert beregnet til et øje, som fylder og vejer meget lidt. Monokikkerter skal være lette at have med sig på tur og passe let i en lomme, i taske eller i siden i bilen. Vægten er meget mindre end en normal håndkikkert, så man ikke bliver træt af at bære den. Vægten på vores monokikkerter spænder fra kun 67 g til 100-300 g. På trods af de lette design følger kvaliteten med. Selvom det er en fordel, at monikkerterne er små og lette, er det vigtig, at optikken også er i høj kvalitet med et godt lysindfald for at få klare og skarpe billeder. Skal du bruge monokikkerten i al slags vej, er det vigtig den er vandtæt for beskyttelse af de invendige dele mod vand, dug, støv og snavs. Det kan være til ture i naturen, i kano og kajak, på camping eller andre udendørsaktiviteter. Er det til brug for nærstudering af insekter, blade og dyr helt tæt på, fås nærfokusering helt ned til 1,2 m. Nogle forveksler disse monokikkerter med en større udsigtskikkert, som også er en kikkert til et øje. En udsigtskikkert er betydelig større og bruges derfor oftest på stativ, da den er tung at håndholde.

Mono kikkert - let at holde med en hånd

Mange er glade for monokikkerterne, da de håndholdes med en hånd, og du har den anden hånd fri til andre formål. Kikkerten som også kaldes enøje kikkert eller monokulær kikkert, da den anvendes til kun et øje, fylder kun det halve af en almindelig håndkikkert. Nogle modeller er med bælteklemme, så kikkerten kan spændes på dit bælte eller flade overflader. Til alle modeller følger der en taske og kikkertrem med.

Vandtætte monokikkerter 

Når du skal bruge din kikkert til udendørsaktiviteter, så skal den være vandtæt. Det er vigtigt, at du kan tage monokikkerten med ud i al slags vej, uanset om det regner, blæser eller sner. Med en vandtæt monokikkert risikerer du ikke at ødelægge kikkerten, når du færdes ude i fugtigt vejr eller ved vandet.

Hvilke monokikkerter er beregnet til briller

Alle kikkerter hos Kikkertland kan bruges af alle uanset, om du er brillebruger eller ikke. Kikkerterne har små bløde gummiøjestykker eller twist-up øjestykker, som let indstilles efter, om du skal bruge monokikkerten med eller uden briller på. Her er monokikkerterne oftest med et twist-up øjestykke, som let indstilles til brillebrug.

Hvilke mærker monokikkerter er bedst?

Der findes et stort udvalg af mærker indenfor monokikkerter. Kikkertland tilbyder hovedsageligt monokikkerter fra kendte mærker som Zeiss, Vortex ,Viewlux, Nikon, National Geographic, Levenhuk og Barr and Stroud. Zeiss og Vortex er kendte mærker for deres superior optik og gennemførte design. Hælder man til god kvalitet i den mere prisvenlige ende, så skal man kigge efter mærker som Viewlux, Barr and Stroud og Helios. Her får man rigtig meget for pengene.

 

Kikkertlands eksperter klar til at hjælpe på telefon eller mail. Der er også mulighed for at afprøve kikkerterne i den fysiske butik i Aalborg eller få rådgivning om monokikkerter kontra håndkikkerter. Med mere end 20 års erfaring indenfor kikkertoptik, får du god og reel rådgivning om alt indenfor kikkerter, minikikkerter, stjernekikkerter, lupper, lygter, mikroskoper og fotoudstyr. Vi garanterer en hurtig og sikker levering fra Dansk shop ved online bestilling inden kl 13:00 afsendes pakken samme dag.

Er du stadig i tvivl, om valg af den bedste monokikkert, så giv os et kald på 96303409.

 

Trustpilot