Viewlux Elite Kikkert

1.299 kr.


Viewlux Elite kikkert
Viewlux Elite er en alsidig kikkert, som gør det muligt at komme tættere på dyrelivet i skoven og observere naturens mange detaljer. Du kan stille skarpt fra blot 2,5 meter, og derfor er den ideel til dig, der ønsker at studere fuglene i din have. Hav den stående i vindueskarmen klar til at gribe, liggende i handskerummet, hvis rådyret springer frem eller tag den med på trekking i den medfølgende rem og taske.

Den perfekte all round kikkert
Kikkerten er fremstillet med multicoatede BAK-4 prismer. Det betyder, at du er sikret et skarpt billede med god kontrast. Det skyldes multicoatingen, som er en overfladebehandling af alle linserne i kikkerten. Denne behandling sikrer nemlig en højere lystransmission og derved detaljerige og lyse billeder. Det gør kikkerten til den ideelle all around kikkert, som både kan blive din trofaste følgesvend i de danske skove og udenlandske bjerge.

Kikkertens opbygning
Med en robust gummiarmering vil du opleve, at kikkerten ligger godt i hænderne, og selv med vanter på vil du have et godt greb. Kikkertens centerfokusering gør det let at stille skarpt på rådyret, der gemmer sig blandt træerne. Det har den ideelle størrelse til at betjene kikkerten med én hånd. Det er en fordel, hvis du står med en termokop i den ene hånd eller hurtigt skal skifte fokus fra skoven til himlen.

Kikkerten er 100% vandtæt og derfor vil den egne sig til alle slags udendørsaktiviteter, uanset om det regner, eller solen står højt på himlen. Det bekræfter blot yderligere, at Viewlux Elite er den ideelle all around kikkert til alle behov. Derudover har den twist-up øjestykker, som gør det muligt at anvende kikkerten både med og uden briller.


Specifikationer

  • Bak-4 prismer
  • Multi coatet optik
  • Twist-up øjestykker
  • Centerfokusering
  • 100% vandtæt
     

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Nærfokusering 2,5 meter 2,5 meter
Vægt 635 g 635 g
Mål 15x12,6 cm 15x12,6 cm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Viewlux Elite kikkert, taske, rem og dæksler