• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Olympus

Olympus er et japansk brand, der har været på markedet siden 1919. Den lange erfaring har givet Olympus en fantastisk viden, hvilket har gjort dem til eksperter inden for optik, elektronik og finmekanik – og det har smittet af på deres kvalitetsrige kikkerter. På grund af Olympus’ ekspertviden kan du trygt se på kikkerter fra samme mærke, da de er kendt for prisvindende billeder og innovative designs.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Stil skarpt med Olympus

De forskellige kikkerter fra Olympus er alle produceret med et formål om at skabe et krystalklart billede for brugeren. Netop derfor er alle linserne i Olympus’ kikkerter også flerlagsbehandlet og er specielt coatede. Det giver dig et knivskarpt udsyn og et bredt, blændfrit billede. Alle kikkerterne fra Olympus har også et vidtstrakt synsfelt med høj lysstyrke, som gør det let for dig at følge forskellige objekter i bevægelse. Det er en kæmpe fordel, hvis du eksempelvis er fuglekigger, jæger eller bare elsker at studere naturens livlige detaljer. 

En kikkert, perfekt til naturelskeren

Med en kikkert fra Olympus får du et skarpt og klart synsfelt, hvor selv de mindste detaljer træder frem. Alle Olympus’ kikkerter har antirefleksbehandlede glas, hvilket giver et lysere billede - selv i mørkere omgivelser og svagere lys. Det gør kikkerterne perfekte til en tur ud i det fri, hvor store og små dyr kan betragtes på afstand.
 

Kikkerternes flerlagsbehandlede glaslinser og prismer sørger samtidig for, at du får gengivet naturens farver på den mest indlevende måde. Derfor kan du altid spotte dyrene og fuglene tydeligt med en god kikkert fra Olympus. Her kan du også prøve bestseller-serien Olympus Classic, der, med sit store synsfelt, er ideel til at følge dyr i hurtig bevægelse.

Rejs og oplev med din kikkert

Flere af Olympus’ kikkerter hos Kikkertland.dk er i gode lommestørrelser og hører til i letvægtsklassen, så de altid er nemme at have med på ferien. Disse kikkerter fylder minimalt i kufferten, når du skal ud at rejse. Derfor kan du let have sådan en minikikkert med dig - uanset hvor turen går hen og hvor meget bagage, du end måtte have med.

 

Det kan også være turen går til et sportsevent, koncert eller en teaterforestilling - her er en lille kikkert oplagt for dig, der ønsker at opleve tingene på helt tæt hold uden at sidde på første række. Olympus Pocket 8x21 eller 10x21 er et oplagt valg af kikkert uanset om du skal bruge den som teater- eller sportskikkert. Med flerlagsbehandlet linser opnår du knivskarpt billede, og du går ikke glip af højdepunkterne, selvom du har fået plads på bagerste række. Her får du desuden en kikkert med så lille en størrelse, at den let passer ned i din lomme og som er nem at have med dig i livets store øjeblikke.

 

Flere af Olympus kikkerterne på Kikkertland.dk er også vandtætte, hvilket gør dem ekstra gode til dage i naturen og ved vandet. Her kan du blandt andet få kikkerter med olieafvisende belægning og en kvælstoffyldt konstruktion, hvilket beskytter mod vanddråber og forebygger dug på indersiden af glasset. Så kan du altid have et godt og klart udsyn, uanset om du er på bådtur, sightseeing, vandretur eller en helt fjerde oplevelse på din feriedistination.

Olympus giver et godt greb om situationen

De fleste af kikkerterne fra Olympus har en robust gummioverflade, hvilket giver et godt greb. Her skal du således ikke være bange for at kikkerten glider ud af hænderne på dig. Hvis du dog vil være helt sikker på, at din kikkert ikke glider nogen vegne, så kan du med fordel vælge en Olympus kikkert med gummiarmering og ergonomisk greb. Så er du sikret, at du har ultimativ hånd i hanke med kikkerten i beskuersituationen. 

 

Hælder du mere til en kikkert til observation med et øje, så kan du udforske vores udvalg af monokikkerter. Her er du også sikret en ultimativ lille og handy kikkert, som passer let i din jakke- eller bukselomme.

Lille og vågen med Olympus

Med en kikkert i lommestørrelse fra Olympus får du hverken belastet din bagage eller bankkonto. De små kikkerter er nemlig beskedne i både pris og størrelse - men langt fra i funktion. Den optiske ydeevne er nemlig forlignelig med Olympus’ skyhøje kvalitet, hvilket sikrer dig en kompakt kikkert, der kan se alverdens situationer knivskarpt. Her er det ligegyldigt om du er på weekendtur til storbyen eller har taget en dagstur på havet. De små lommekikkerter fra Olympus kan altid give dig et storslået udsyn på trods af den beskedne indpakning.
 

Står du derfor og skal ud at rejse, til en spændende teaterforestilling, en sportsbegivenhed eller på historisk sightseeing, så er den kompakte Olympus RC II kikkert et oplagte valg med forstørrelse på 8x21. Det foldbare design gør, at kikkerten fylder minimalt i lommen eller tasken. Så kan du selv vælge, hvilken nuance, hvilken opbevaring, der passer bedst til din nye kikkert.

Match din kikkert med dit budget

Hos Kikkertland.dk finder du et væld af kikkerter - både fra Olympus og mange andre kvalitetsmærker. Olympus’ kikkerter rangerer over et godt udvalg af kikkerter i forskellige prisklasser. Hvis du gerne vil være mere selektiv i forhold til prisen, så kan du tage et kig på vores kategori, der spænder mellem kikkerter fra 0 til 500 kroner. Har du lidt flere penge at gøre godt med, så kan du klikke ind på kategorien over kikkerter fra 501 til 1000 kroner.
 

Uanset hvilken kikkert, du bestemmer dig for at købe, så kan du være sikker på at få kvalitet med hjem. Olympus er nemlig lig med innovative og knivskarpe designs, der altid giver det bedste udsyn. Gå derfor på opdagelse i sortimentet ovenfor, og find den kikkert, der passer til netop dine behov.

Trustpilot