• Telefonisk vejledning
  • 100% dansk webshop og butik
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot

Bushnell

I 25 år har Bushnell leveret afstandsmålere i bedste kvalitet, så hvis du er på udkig efter en afstandsmåler i fremragende kvalitet og til en god pris, så bør du kiggere nærmere på mærket Bushnell.

Her hos Kikkertland forhandler vi flere af Bushnells produkter, og især afstandsmålere. Bushnell holder sig altid ajour med den nyeste teknologi inden for optiske produkter såvel som afstandsmålere. Afstandsmålerne er ideelle at kigge nærmere på, hvis du for eksempel spiller golf eller går på jagt, da disse kan være medvirkende til en væsentlig forbedring af dit spil såvel som jagtoplevelse.

Køber du et produkt fra Bushnell er du sikret den bedste kvalitet til en god pris. Se hele vores udvalg af Bushnell produkter her på Kikkertland.dk

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Bushnell afstandsmåler til jagt

Når det menneskelige øje har sine begrænsninger, er det godt at Bushnells afstandsmåler kan kompensere for dette. For eksempel er afstandsmålerne perfekt til jagt, og kan agere dit forlængede øje. Ud over at det forbedrer dit syn, i form af kikkertfunktionen, så måler en afstandsmåler også den nøjagtige afstand fra dig til dit mål.

Alle Bushnell LRF’ere er specielt designet til at forbedre dit syn, men også til at måle den præcise afstand til dit mål. Både Bushnell Prime 800 afstandsmåler og Bushnell Prime 1300 afstandsmåler har en kraftig laser, der kan bruges ved længere afstande, og når du ønsker en endnu mere præcis afstandsmåling. Med 6x forstørrelse og 2x lystransmission er disse nye modeller helt up-to-date teknologisk!

Ved køb af Bushnell Prime 800 og Bushnell Prime 1300 er du sikret høj kvalitet til en lav pris!

Bushnell golfkikkerter

Bushnell Prime- serien kan dog benyttes til andet end jagt, da produkterne også er ideelle til golf. Fordelene ved at benytte en golfkikkert er mange, og hvad enten du er nybegynder eller en øvet spiller, er det altid en god ide at have en golfkikkert med i lommen eller tasken, når du går ud på greenen!

Ligesom afstandsmålerens funktion ved jagt, måler den også i golfregi afstanden fra dig og til målet. Dette kan hjælpe med at indstille dit slag, idet det giver et langt mere præcist resultat, end hvis du blot vurderer afstanden på øjemål. Derudover kan den også fungere som sigtemiddel, således at du har de bedste forudsætninger for at spille.

Bushnell Prime-serien er utroligt nem at bruge, og du behøver kun et enkelt tryk på en knap, for at den nemt og hurtigt udregner den præcise distance.

Bushnell giver dig digitale oplevelser

Bushnell laver dog mere end blot afstandsmålere. Bushnell Equinox Z er en digital kikkert, du kan bruge både i dagslys og om natten som natkikkert. Med denne digitale kikkert, kan du derfor se på dyrelivet, når der er mørkt, og den kan vise objekter, der er hele 229 meter væk!

I kikkerten er der indbygget infrarød-belysning, hvilket gør du lettere kan se om natten. Kikkerten viser farvebilleder om dagen og sort/hvid billeder i mørket.

Er du på udkig efter en natkikkert som viser omgivelserne i farver, så se vores SiOnyx Aurora natkikkerter under digitale natkikkerter.

Køb Bushnell-produkter sikkert hos Kikkertland

Med Bushnells fremragende produkter, behøver du ikke at tvivle på kvaliteten og du kan derfor trygt bestille her på Kikkertland.dk. Køb dine nye Bushnell- produkter allerede i dag, og vi får hurtigst muligt pakket og sendt varen til dig!

Kunne du godt bruge lidt mere rådgivning? Så har vi et helt hold af eksperter her hos Kikkertland, der står klar til at hjælpe dig! Du kan finde vores kontaktinformation nederst på denne side, og du er altid velkommen til at ringe eller maile til os. Hvis du hellere vil se og teste produktet fysisk inden du køber det, er det også muligt at besøge vores fysiske butik på Gugvej i Aalborg. Hvad enten du besøger vores butik, eller ringer på telefon, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål - mange eller få.